2018-10-23 05:20:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - már az is eredmény, ha saját maga elégedett!

Napi horoszkóp október 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A másik fél furcsa viselkedése megakadályozhatja egy új fellángolás elmélyítésében. Jobb is, ha nem hisz el bármit az illetőnek, mert nem minden csillogás mögött rejlik valódi érték!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma sok időt fordít magánügyeire, kellemes beszélgetésekre, és ezáltal sok tapasztalatot szerezhet. A Jupiter jó fényszögével az estéje csakis gyönyörű lehet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Kos jegyében jár. Ez kissé bizonytalanná teheti. Lehet, hogy most kevésbé sikerül képviselnie a saját érdekeit. Ne vitázzon, inkább kapcsolódjon ki, menjen kirándulni!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap átlépett a Skorpió jegyébe. Nem mondhatni, hogy nyugalmas lesz ez a nap. A szerelemben viszont váratlan kellemes események várnak önre. Ma nem lesz elég ideje a pihenésre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Növő Hold van a Kos jegyében. Igen komoly erőfeszítésébe kerül, hogy mindent úgy rendezzen el, hogy abban még az ellenségei se találhassanak hibát. Ne akarjon mindenkinek megfelelni, már az is eredmény, ha saját maga elégedett!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy kapcsolatában komoly válság lehet. Talán mégsem kellene minden hidat felégetnie maga mögött... Az sosem jó, ha két ember haraggal válik el egymástól, mert később még sok minden változhat. Fogadja el a másik barátságát!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Merkúr a Skorpió jegyében áll. Ez kissé elbizonytalaníthatja önt. Szedje össze magát, és igyekezzen ráhatással lenni az eseményekre. Nem minden van előírva a sorsunk könyvében.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A bolygók rákényszerítik a kompromisszumra. Nem várhatja el a másiktól, hogy folyton rábólintson az ötleteire, javaslataira... Ne akarjon uralkodni felette, engedélyezzen neki annyi szabadságot, mint saját magának!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Skorpió jegyében álló bolygók feszültté teszik. Jó lenne, ha végre elhatározásra jutna egy olyan ügyben, amiben a végső döntés kizárólag az ön kezében van. Ne ruházza át felelőtlenül másokra csupán kényelmi okokból, mert sokat veszíthet!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Aki sokat markol, keveset fog: erre gondoljon, amikor mindent egyedül és egyszerre akar elvégezni, nem kérve senkitől sem segítséget. Ezúttal nem fog menni, tegyen hát le erről a merész tervéről!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Kos jegyében járó Hold energikussá teszi. Úgy érzi, képes lenne kifordítani sarkaiból a világot... Azért csak legyen óvatos, bánjon csínján az erejével, és ne feledje, hogy a meggondolatlan cselekedetek idővel bizony mindig megbosszulják magukat!


Halak: II. 19. - III. 20.

Három bolygó segíti önt a Skorpió jegyéből. Ma minden családi program simán alakul, az elképzelései szerint mennek a dolgok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: